Dusch- och badkarsblandare Tapwell LEC 040 Krom

Dusch- och badkarsblandare Tapwell LEC 040 Krom till bra pris och snabb leverans. Brett sortiment ✰✰✰ Fraktfritt och hemleverans. ✰✰✰ Handla mot faktura.

Pris: 5 395 kr
 

Relaterade produkter

Gammeldags Träsåpa 1 liter

Gammeldags Träsåpa 1 liter
109 kr

Återfuktar och rengörGammeldags Träsåpa skyddar träet med hjälp av sojafetter som både återfuktar och ger en skonsam rengöring. Att såpa trägolv bygger på gamla traditioner som både skyddar träet och ger en behaglig yta. Gammeldags Träsåpa passar utmärk

Glasmosaik Grey/Gold 20x20 mm (325x325)

Glasmosaik Grey/Gold 20x20 mm (325x325)
416 kr

MOSAIK I flera tusen år har människor dekorerat väggar och golv med olika mönster och motiv av mosaik. Än idag används de olikfärgade glas-, keramik- eller emaljplattorna för konstnärlig utsmyckning, men mosaik används också som praktisk och vacker ytbeläggning. Mosaiken är limmad på glasfiber eller pappersark, vilket underlättar montering, och kan användas både inomhus och utomhus.

OX Pro Skiftnyckel Extra Bred - 152mm

OX Pro Skiftnyckel Extra Bred - 152mm
345 kr

OX tools är en Australiensisk handverktygsproducent som står för hög kvalité till ett förnuftigt pris. Med extremt högkvalitativa produkter, starkt varumärke och konkurrenskraftig prissättning har serien blivit en enorm framgång. Utvecklat och bevisat på den australiensiska marknaden under de senaste 39 åren är handverktygen instinktivt erkända som tuffa, dynamiska, pålitliga och viktigare, överkomliga.

Kakel Line Vit/ret Blank 300x900 mm

Kakel Line Vit/ret Blank 300x900 mm
610 kr

GLASERADE PLATTOR för vägg. Granitkeramik är en keramisk platta gjord av lera, men med stenens hårdhet och tålighet. Granitkeramik har mycket låg vattenabsorption. Vackert, slitstarkt och lätt att hålla rent. Tack vare glasyren kan varken smuts, bakterier eller mögelsporer fästa på plattan och kakel är därför oerhört lättstädat. Kakel är dessutom väldigt tåligt och passar utmärkt som väggbeklädnad i alla typer av inomhusmiljöer.

Macro Design Duschhörna Grace Rak Hörna Krom Klarglas 90x90

Macro Design Duschhörna Grace Rak Hörna Krom Klarglas 90x90
10 907 kr

De vackra beslagen går att få i 3 olika kulörer, krom, svartkrom eller mässing/guld. Kan måttbeställas till max bredd: 100 cm på vägg- och dörrmått. Går att beställa i annan höjd och är även lämplig för snedkapning av glas. Grace får nu det klaraste glaset på marknaden Briljant. Grace är en elegant, sofistikerad duschserie som utstrålar elegans med ett minimalistiskt uttryck som för drömmarna till ren och skär briljans. Grace beslag är alltid helt släta utan synliga skruvar vilket ger ett ännu mer exklusivt och sobert uttryck. Beslagen blir en vacker detalj på duschen. Den minimalistiska designen på Grace tilltalar många i form och uttryck, med vägghängda gångjärn skapar den ett lyxigt badrum med stora glasytor utan profiler. Beslag och gångjärn är alltid PVD-behandlade vilket innebär att de inte är repkänsliga och ser ut som nya lång tid framöver.Med lång erfarenhet och känsla för kvalitet, design och funktion, skapar Macro Design badrum för livet. Deras produkter är svensktillverkade och bygger på äkta hantverk. Det känns och märks. All produktion och utveckling sker i Laholm där företaget funnits i trettio år. Här skapar de innovativa lösningar för kundens olika behov, specialdesignar måttanpassade duschar för annorlunda utrymmen och utvecklar nya produkter för den nordiska marknaden. Macros ledord är hög kvalitet, lätt montering, god service och trendriktig design med bästa funktion. Det är även viktigt att vara närproducerade och värna om miljön. Sortimentet är brett och går att kombinera på oändliga sätt för att tillgodose kundens önskemål.