Dusch- och badkarsblandare Tapwell LEC 040 Krom

Dusch- och badkarsblandare Tapwell LEC 040 Krom till bra pris och snabb leverans. Brett sortiment ✰✰✰ Fraktfritt och hemleverans. ✰✰✰ Handla mot faktura.

Pris: 5 389 kr
 

Relaterade produkter

Kakel Color Turquesa Blank 200x200 mm

Kakel Color Turquesa Blank 200x200 mm
349 kr

Glaserad kakel för vägg. Kakel i Color -serien är glaserade plattor som finns som blank eller matt, slät eller vågig och i en mängd olika format. Plattorna går att få i en rad färger, både klara kulörer och mer dämpade nyanser. Tillverkade i Spanien på spansk rödlera.

Överskåp Ballingslöv Bright 40 Svart Ek Höger

Överskåp Ballingslöv Bright 40 Svart Ek Höger
3 672 kr

Med Ballingslöv badrumsserie Bright får du en väldesignad möbel som passar i stort sett alla badrum. Överskåp Bright går att kombinera i bredderna 30 och 40 cm. Serien finns i vitt, grått och svart ek och med olika luckdesigner. Den svarta eken är tillverkad av äkta fanér och de målade luckorna är behandlade med Ballingslövs prisbelönta målningsteknik. Du kan välja en badrumslucka utan handtag eller med integrerat grepp, en badrumslucka med grepplist eller en helt slät badrumslucka till vår badrumsserie Bright. På den släta luckan kan du fästa knopp eller handtag.

Hafa Sun Spegelskåp 600 Vit Matt

Hafa Sun Spegelskåp 600 Vit Matt
4 848 kr

Badrumsserien Hafa Sun är en stilren och elegant serie med mjuka detaljer och vackra ytor i ljusa eller mörka toner. Här finns rymliga lådor som erbjuder bra förvaring för hela familjen. Alla möbler levereras färdigmonterade.

Hafa Eden Underskåp 30

Hafa Eden Underskåp 30
2 216 kr

Hafa Eden är en klassiskt designad möbel med välarbetade detaljer. Underskåpet går att kombinera i en mängd olika varianter och med olika handtag. Samtliga luckor och lådor är mjukstängande. Lådorna har fullutdrag som gör innehållet lättåtkomligt.

Duschdörr Arredo Emma Marine 900 CS Klarglas

Duschdörr Arredo Emma Marine 900 CS Klarglas
4 299 kr

Arredo Emma Marin Duschdörr i klart glas med fyrkantigt handtag i blank krom. Rak duschörr i två olika mått som kan kombineras. Monteras med frihöjd från golvets högsta punkt.

Överskåp Vedum Flow 500 Vit Ask

Överskåp Vedum Flow 500 Vit Ask
2 806 kr

FLOW HAR EN UNIK DESIGN MED INNOVATIVA MATERIALVAL OCH STARK MÖBELKÄNSLA Badrumsserien Flow är designad för Vedum av Jesper Ståhl. Det är en uttrycksfull serie med rena linjer och harmoniska proportioner. Oavsett vilket är Flow en serie för dig som sätter värde på genomtänkta inredningsdetaljer och personlig design.

INR LINC Angel Stria Profil Vit 700x1000 Grepp Cirkel vita - Duschhörna

INR LINC Angel Stria Profil Vit 700x1000 Grepp Cirkel vita - Duschhörna
6 609 kr

Med sparsmakad design och enkel konstruktion är LINC Angel en duschhörna som ger badrummet och duschutrymmet en större och luftigare känsla. Angel har ett vändbart, patentsökt lyftgångjärn med vinkeljustering och maximalt öppningsmått. Som en av INRs mest populära duschhörnor finns Angel i flera olika glastyper och dörrbredderna går att kombinera fritt. INR - Iconic Nordic Rooms har lång erfarneht av design och tillverkning av badrumsmöbler, de skapar badrumsinredning av gedigen kvalitet, med smarta funktioner och ett genomarbetat miljötänk. Deras serier Ikon, Norm och Linc samt de flesta av deras spegelskåp och förvaring uppfyller Nordens tuffaste mijöcertificering, Svanen. INRs duschväggar och kabiner produceras i svenskt härdat glas med gångjärn och pivoupphängningar. Olika tjocklek, opacitet och ton på glaset skapar kreativa möjligheter. Välj mellan klarglas, klarglas med timeless, frostat glas, strimma, opal frost, opal klar, grått glass eller dark frost.